Producten

Een beauty must-have in uw badkamer met een instant micro-opvullende werking. Aan de oppervlakte heeft het een onmiddellijk 'touch-up effect' die in slechts een paar seconden gebreken camoufleert en de huid verzacht.

Prijs: 
€ 55.00

Speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde en rood getinte huid. Verrijkt met groene pigmenten om de verkleuringen van couperose onmiddellijk te verbergen.

Prijs: 
€ 78.00

De zachte structuur legt een delicate, beschermende film op de huid en beschermt tegen externe factoren en zonnestralen. Een inventief neuropeptide zorgt ervoor dat roodheid gekalmeerd is en u een gehydrateerde, frisse en zachte huid geeft.

Prijs: 
€ 56.00

Een cleanser op basis van water voor de gevoelige huid. Op een zachte en snelle manier make-up en onzuiverheden van uuw gelaat, ogen en lippen verwijderen.

Prijs: 
€ 35.00

Een aangename verzorging om rimpels te verzachten, de huidstructuur te verbeteren en te verstevigen.
Gebruik elke ochtend en avond

Prijs: 
€ 78.00

Herstelt het evenwicht en vernieuwt de energie in de huid die vermoeid is door toxines van vervuiling, stress en vrije radicalen. Na gebruik van dit serum zal uw huid veel beter voorbereid zijn op latere behandelingen en thuisverzorging.

Prijs: 
€ 58.00

Hydraterende en herstellende werking. Vervolledigt het reinigingsproces en brengt de huid in optimale conditie.
Geschikt voor alle huidtypes
Gebruik 's morgens en 's avonds

Prijs: 
€ 28.00

Reinigt de huid grondig en voorzichtig. Verwijdert make-up van gelaat en ogen en behoudt toch het optimale voedingsniveau en bestrijdt het uitdrogingseffect van hard water.
Geschikt voor alle huidtypes

Prijs: 
€ 28.00

Een anti-rimpelbehandeling die beschermt en herstructureert, speciaal ontwikkeld om rimpels te bestrijden en verlies aan stevigheid en toniciteit, veroorzaakt door glycolisatie, tegen te gaan.

 

Prijs: 
€ 63.00