Producten

Een beauty must-have in uw badkamer met een instant micro-opvullende werking. Aan de oppervlakte heeft het een onmiddellijk 'touch-up effect' die in slechts een paar seconden gebreken camoufleert en de huid verzacht.

Prijs: 
€ 55.00

Diego Dalla Palma Professional - Softening beard oil

Prijs: 
€ 47.00

Diego Dalla Palma Professional - Moisturizing reparing after-shave gel

Prijs: 
€ 49.00

Diego Dalla Palma Professional - Perfect shaving gel
Transparante, uiterst vloeibare gel voor efficiënt en zacht scheren. Vermindert het risico op snijwondjes, verzacht de haren, bestrijdt roodheid en irritaties.
Huidtype : alle

Prijs: 
€ 37.00

Shock actie voor een natuurlijk perfect skin effect in 30 dagen en 30 nachten.

Prijs: 
€ 99.00

Speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde en rood getinte huid. Verrijkt met groene pigmenten om de verkleuringen van couperose onmiddellijk te verbergen.

Prijs: 
€ 78.00

De zachte structuur legt een delicate, beschermende film op de huid en beschermt tegen externe factoren en zonnestralen. Een inventief neuropeptide zorgt ervoor dat roodheid gekalmeerd is en u een gehydrateerde, frisse en zachte huid geeft.

Prijs: 
€ 56.00

Een cleanser op basis van water voor de gevoelige huid. Op een zachte en snelle manier make-up en onzuiverheden van uuw gelaat, ogen en lippen verwijderen.

Prijs: 
€ 35.00

Herstel de ideale vochtbalans en geeft uniformiteit aan de geëxfolieerde huid. Behandelt de grootste ongemakken van een droge en dunne huid.

Prijs: 
€ 57.00

Een aangename verzorging om rimpels te verzachten, de huidstructuur te verbeteren en te verstevigen.
Gebruik elke ochtend en avond

Prijs: 
€ 78.00

Pagina's