Producten

Een beauty must-have in uw badkamer met een instant micro-opvullende werking. Aan de oppervlakte heeft het een onmiddellijk 'touch-up effect' die in slechts een paar seconden gebreken camoufleert en de huid verzacht.

Prijs: 
€ 28.00

Hydrateert met speciale olie uit het Amazonegebied. Voedt en maakt baard en snor makkelijk te kammen, zelfs bij dikke, lange en stekelige baarden.

Prijs: 
€ 30.00

Transparante, uiterst vloeibare gel voor efficiënt en zacht scheren. Vermindert het risico op snijwondjes, verzacht de haren, bestrijdt roodheid en irritaties.
Huidtype : alle

​Promoprijs 25 euro

Prijs: 
€ 25.00

Shock actie voor een natuurlijk perfect skin effect in 30 dagen en 30 nachten.

Prijs: 
€ 69.00

Speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde en rood getinte huid. Verrijkt met groene pigmenten om de verkleuringen van couperose onmiddellijk te verbergen.

Prijs: 
€ 73.00

De zachte structuur legt een delicate, beschermende film op de huid en beschermt tegen externe factoren en zonnestralen. Een inventief neuropeptide zorgt ervoor dat roodheid gekalmeerd is en u een gehydrateerde, frisse en zachte huid geeft.

Prijs: 
€ 30.00

Een cleanser op basis van water voor de gevoelige huid. Op een zachte en snelle manier make-up en onzuiverheden van uuw gelaat, ogen en lippen verwijderen.

Prijs: 
€ 25.00

Herstel de ideale vochtbalans en geeft uniformiteit aan de geëxfolieerde huid. Behandelt de grootste ongemakken van een droge en dunne huid.

Prijs: 
€ 26.00

Een aangename verzorging om rimpels te verzachten, de huidstructuur te verbeteren en te verstevigen.
Gebruik elke ochtend en avond

60 euro ipv 78 euro

Prijs: 
€ 60.00

Een intensieve hydratering en versteviging van de huid gecombineerd met een perfecte bescherming van het huidoppervlak tegen zonnestralen.
Geschikt voor normale tot droge huid met nood aan hydratatie

Prijs: 
€ 55.00

Pagina's