BLOESEMREMEDIE Australian Bush Flower Essences

Zorg voor je emotioneel welzijn

Australian Bush Flower Essences is een vibratietherapie die op emotioneel niveau werkt en je welzijn harmoniseert. 

Ian White, natuurgeneeskundige en 5e generatie herborist, heeft dit systeem om je zelfhelend vermogen aan te spreken onderzocht en ontwikkeld. Hij baseert zich op eeuwenoude kennis van de Australische prachtige en krachtige bloeiende planten. Bloesemremedies zijn veilig en geschikt voor iedereen om te gebruiken. Het zijn vaak sterke catalysators die helderheid brengen in het denken maar ook vaak negatieve gedachten, emoties, gezondheid, vitaliteit, relaties etc beïnvloeden op een positieve manier. 

Bloesemremedies worden al meer dan duizenden jaren toegepast in verschillende culturen. De Australian Bush Flower Essences bieden een specifiek antwoord op de uitdagingen en problematieken van deze eeuw en tijdsgeest. Soms krijgen we te kampen met tegenslagen of worden we emotioneel geteisterd door het hectische tempo van het leven.
Om dit te verzachten heeft Ian White bijna 30 verschillende combinatieremedies samengesteld. Elk van deze remedies werkt voor een specifiek struikelblok en zal jou persoonlijk ondersteunen en helpen met de emotionele zorg en welzijn van je gezin. 

De combinatieremedies zijn heel makkelijk in gebruik en zijn geschikt voor iedereen. Ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. De remedies werken ondersteunend en vervangen geen medicatie. 
Op basis van een persoonlijk gesprek en een kinesiologische test kan er bepaald worden welke remedie voor jou op dat ogenblik het meest geschikt is om mee aan de slag te gaan.
Na enkele weken evalueren we de werking en bekijken we of er een aanpassing nodig is. Alles hangt af van uw persoonlijke klachten en wensen. 

Een afspraak maken kan via whatsapp 0477 95 63 77 of via mail sabrina@zenclusive.be 
Adviestijd - 30 min - 30 Euro