Gelaatsverzorging

 

Een mooie huid is een gezonde huid. Zij weerspiegelt onze gelaatsuitdrukkingen, maar ze is ook onderhevig aan schadelijke invloeden van buitenaf en mag vertroeteld worden. Net als ons lichaam leeft de huid op het ritme van de seizoenen. Om het hele jaar door een stralende te huid te hebben en houden, raden wij aan om af en toe een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling te laten uitvoeren.

De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rosacea en combineer ik dit met gericht advies om thuis ook aan de slag te gaan.
Het is door een synergie van instituutbehandelingen en thuisgebruik van de juiste producten dat we tot een geslaagd resultaat komen. 
Voor iedereen een mooie, gezonde huid... dat zou toch mooi zijn, niet ?

Huidverjonging, minder zichtbare rimpeltjes, stevigheid van de gelaatscontour ... het zijn allemaal elementen die dankzij de behandelingen verbeterd kunnen worden. 
Er zijn ook gelaatsbehandelingen waar ik werk met ionto- en sonoforese om de intensieve verzorgingen uit te voeren. Deze behandelingen doen absoluut geen pijn en zijn veilig toe te passen. 
Voor huidproblemen als acné en rosacea schakel ik ook het IPL toestel in om snellere resultaten te behalen. 

BASIS HUIDVERZORGING  -  50 €
Een zuiverende gelaatsbehandeling met uitgebreide reiniging, verwijderen van zwarte puntjes, aangepast masker en dagcrème om de huid weer fris en opgehelderd te krijgen. 
Deze behandeling kan best om de 4 a 6 weken herhaald worden. 

ACNE HUIDVERZORGING  -  70 €.
Een diepreinigende behandeling met serum,  intensief masker, dagcrème. (IPL flitsen kan gecombineerd worden)

ACNE KUURBEHANDELING MET IPL FLITSTECHNOLOGIE
Gemiddeld 8 behandelingen om de 1 à 2 weken afhankelijk van de intensiteit van de ontstekingen. (Reiniging, flitsen, dagcrème)
Wangen/voorhoofd - 40 euro
Kin - 30 euro

GEVOELIGE HUIDVERZORGING  -  75 €
Aan de hand van kalmerende ingrediënten gaan we een volledige verzorging met gelaatsmassage toepassen. 

COUPEROSE/ROSACEA KUURBEHANDELING MET IPL FLITSTECHNOLOGIE
Gemiddeld 8 behandelingen om de 1 à 2 weken afhankelijk van de intensiteit van de onstekingen. (Reiniging, flitsen, dagcrème)
Wangen - 55 €
Neus - 30 €
Kin - 35 €
Wangen en neus - 75 €

VERJONGENDE HUIDVERZORGING  -  85 à 105 €
In het verjongende (anti-aging) gamma bieden we enkele verzorgingen aan die werken op rimpelvermindering, versteviging, botoxeffect ... waarbij de prijs varieert afhankelijk van de gebruikte producten.

RESURFACE HUIDVERNIEUWING  -  KUURBEHANDELING (NIET TIJDENS DE ZOMERMAANDEN)
Het nieuwe tijdperk van huidvernieuwende behandelingen waarbij gewerkt kan worden op rimpelvermindering, acnélittekens, poriestructuur, doffe huidskleur, egale teint ... 
Je gaat geen downtime hebben dwz dat je geen afschilferende huid of extreme roodheid gaat ervaren na de behandelingen. 
We adviseren wel om thuis enkele producten te gebruiken in combinatie met de kuur om de gewenste resultaten te bekomen. 
KUURBEHANDELING ACNE
* 2 x fresh up behandeling + 2 x anti blemish behandeling + 3 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 450 € (wekelijks of per uitzondering 2-wekelijks te behandelen)
KUURBEHANDELING VERJONGING
* 2 x fresh up behandeling + 2 x anti age behandeling + 3 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 450 € (wekelijks of per uitzondering 2-wekelijks te behandelen)

VERHELDERENDE HUIDVERZORGING  -  85 €
Dagelijkse blootstelling aan vervuiling en zonlicht beschadigt de huid, waardoor ze minder stralend en stevig wordt. 
Je kan opteren om 1 intensieve behandeling toe te passen en thuis verder aan de slag te gaan met de correcte thuisverzorging. 
KUURBEHANDELING PIGMENTATIE
* 2 x brightening met anti-dark spot treatment + 2 x anti-age en anti-dark spot treatment + 4 thuisproducten waaronder 1 dagcrème = 599 € (wekelijks of 2-wekelijks te behandelen)

HYDROPEPTIDE EPIGENETICA  BEHANDELINGEN 
Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Bovendien dragen ze de kwaliteit van de ingrediënten hoog in het vaandel en gebruiken ze geen parabenen, sulfaten, chemische reinigers, parfums etc die belastend kunnen zijn voor onze gezondheid. 
De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Wij passen zelf de behandeling aan naar jouw huidtype en huidprobleem. 

Een behandeling van HYDROPEPTIDE is altijd huidverbeterend, maar is ook heerlijk ontspannend. 
Elke behandeling is op maat gemaakt en bestaat uit volgende stappen :
- reiniging
- exfoliant
- 2 of 3 peelingen
- verwijderen onzuiverheden 
- massage gelaat, hals en decolleté
- aangepast masker
- aanbrengen serums, oogcrème, dagcrème en SPF

Behandelingen zijn te boeken als volgt :
- 60 minuten 75 € (2 peelings + crèmemasker)
- 75 minuten 95 € (2 peelings + polypeptidemasker)
- 80 minuten 105 € (3 peelings + crèmemasker)
- 90 minuten 125 € (3 peelings + polypeptidemasker)

 

 

 

Gelaatsverzorging

MANNEN - specifieke behandelingen voor een mannenhuid

U heeft de keuze uit 2 verschillende behandelingen specifiek voor de man. Geschoren, met een snor, lange of korte baard : ongeacht de keuze, iedere man heeft zijn eigen stijl en vraagt ook voor een aangepaste verzorging. The Man van Diego Dalla Palma professional is het antwoord op de vraag van de man om zorg te kunnen dragen voor zijn eigen stijl en voor de verzorging van zijn huid. Ontwikkeld om de perfecte scheerbeurt te kunnen uitvoeren, elk type baard en snor te verzorgen en, tegelijkertijd, tekenen van veroudering tegen te gaan. De producten stimuleren de celregeneratie voor een sterkere en vitale huid.

The Man Cleansing Detox - 60 min - 65 €
Een uitgebreide reiniging met eventueel het verwijderen van zwarte puntjes. Een aangepast anti-stress masker zorgt voor een frisse look en verzacht de huid. Uw huid zal verder verzorgd worden met een speciaal intensief concentraat en een aangepaste dagcrème met eventueel de softening beard olie voor onze heren met baardgroei.

The Man Anti-Age - 75 min - 80 €
We starten met een reiniging waarna u kan genieten van een drukpuntmassage. Aansluitend verzorgen we uw huid met een specifiek mannenmasker om u een stralende en gehydrateerde look te geven. Een oog-en lipverzorging en herstellend serum worden mee ingeweven in uw verzorging en we sluiten af met een anti-age emulsie en bij baardgroei ook een superzachte baardolie.
ENVIRON - Healthy Skin = Happy Me

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorging te maken voor zowel mannen als vrouwen, jong én oud en geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

​HEALTHY HAPPY SKIN = ENVIRON SKIN

ENVIRON® producten en verzorgingen :
* Ontwikkeld door plastisch en cosmetisch chirurg Dr Des Fernandes
* Basis van vitamine A en verschillende anti-oxidanten
* Geschikt voor jong en oud!
* Bescherming tegen Uv-licht, vervuiling en vrije radicalen
* Gunstig effect op gevoelige huid, rosacea, pigmentatiestoornissen, veroudering, zonbeschadiging, acné en littekens
* Herstel van de huid met niet-agressieve, verjongende methodes
* Snelle en langdurige resultaten dmv behandelingen met het DF toestel om de opname tot 4000x te verbeteren per behandeling

Een verzorgde huid = een gezonde huid
Een gezonde huid = een mooie huid

Ionzyme® DF Vitaminetherapieën:

Environ Intensive  - 115 euro (+20 euro met massage)

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken (optie)

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | micro-exfoliërend masker | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | optie micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT(indien je eigen roll cit hebt) | sonoforese en iontoforese met de probe op heel het gelaat, hals en decolleté met actief serum| veldiontoforese met revitaliserend alginaat-masker of gaas | drukpuntmassage hoofdhuid | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |

Environ Focus
1u30 – 95 euro   

Deze doelgerichte behandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® Df probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT(optie) | sonoforese en iontoforese met de probe op 2 probleemzones met aangepaste serum | veldiontoforese met revitaliserend alginaat-masker | hoofdhuidmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |            

Environ Essential
1u15 – 85 euro

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT(optie) | sonoforese en iontoforese met de probe op gelaat, hals en decolleté | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |  

Environ Skin Renewal
1u30 – 105 euro

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes, littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | veldiontoforese met peeling | reinigen | micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT(optie) | aangepast vitamineproduct | veldiontoforese met revitaliserend alginaat-masker | hoofdhuidmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |  

Environ Lunch Time
15′- 45′ / 30 – 60 euro

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem en op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer uw tijd beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ® Roll-CIT/Focus-CIT en de Environ® producten voor thuisgebruik.

| reinigen | tonifiëren | micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT of Focus-CIT(optie) | enkel sonoforese en iontoforese met de probe op de probleemzones met aangepast serum | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |  

Manuele Vitamine- en peelingbehandelingen:

Environ Discovery
1u15 – 70 euro

Via een complete en grondige huidanalyse bij het eerste bezoek wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een persoonlijk behandelingsplan opgesteld

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | complete huidanalyse | 10 min massage | hydraterende verzorging met UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder | persoonlijk advies en opmaak van een compleet behandelingsplan voor thuis en in het instituut

Environ Sensitive
1u15 – 80 euro

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | hydraterende verzorging met aangepast vitamineproduct | 10 min massage | revitaliserend alginaatmasker | hoofdhuidmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |  

Environ Vital
1u15 – 80 euro

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | micro-perforatie met Cosmetic Roll-CIT (optie) | 20 minuten massage met vitaminencocktail | revitaliserend alginaatmasker | hoofd- en nekmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder   

Environ Cool Peel
1u10 – 80 euro: zonder Ionzyme® DF

Environ Cool Peel
1u30 – 105 euro: met Ionzyme® DF

De Environ® Peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) verbetert de structuur en uitstraling van de huid. Poriën worden fijner, de hydratatie verbetert, pigmentvlekken vervagen, bacteriën worden gedood. Rimpels reduceren en de huid wordt steviger. De opname van de vitaminen verhoogt aanzienlijk. De huid wordt zuiverder en de textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor mensen met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | peeling aangepast aan de huidconditie | revitaliserend alginaatmasker | hoofd- en nekmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder |  

Environ Purifying
1u15 – 80 euro

Tijdens deze diep reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

| oogmake-up verwijderen | pre-reinigen | gommage | reinigen | tonifiëren | epilatie wenkbrauwen | talgverzachtende peeling | verwijderen van comedonen | tonifiëren | lichte massage met vitaminen | revitaliserend alginaatmasker | hoofd- en nekmassage | hand-of voetmassage | hydraterende verzorging en UV-bescherming | Jane Iredale verzorgend mineraal poeder   

 
AHAVA - natuurlijke Dode Zee behandelingen
DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL - dermocosmetica

Dermocosmetica in haar puurste vorm met geconcentreerde actieve ingrediënten en met zichtbare resultaten. Alles wat overbodig is in een product werd achterwege gelaten...o.a. geen parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de zuiverheid van de huid kunnen aantasten of die irritatie veroorzaken. Vooral de kracht van het 51+3 Hyalu Complex waarin peptiden, aminozuren, mineralen... zorgen voor een sterke verbetering van uw huid. Dit complex zit in alle producten verwerkt.

Met deze producten verzorgen wij ook kankerpatiënten om hen een beetje ontspanning te bezorgen en de huid op te frissen.

SENSITIVE BUT STRONG 
voor de gevoelige en reactieve huid - 75 €

Een cellulaire bio-revitalisering en het opnieuw in evenwicht brengen van de natuurlijke fysiologische bescherming: een beauty-aanpak met
hoge verdraagzaamheid om de gevoelige huid te beschermen tegen externe factoren.
* Cell detoxium reiniging
* Enzymatische, zachte peeling
​* Rustgevende en kalmerende massage
* Anti-roodheid concentraat
* Verzachtend en herstellend masker
​* Beschermende crème 

LIVE YOUR AGE LIKE A STAR
​voor de mature huid - 85 € / 105 €

Verjongende anti-age verzorging waarin we een onderscheid maken in de noden van de huid bij 30, 40, 50, 60 .... jaar jong.
Verrijkt met zilver, goud en platina om de veroudering van de huid te vertragen, eerste tekenen te corrigeren en de diepere en
zichtbare onvolkomenheden te bestrijden en de huid strakker en soepeler te maken.
​Voor de drukbezette dames met weinig tijd en toch resultaat hebben we de LUNCH TIME ICON TIME behandeling
* Cell detoxium reiniging
* Actieve peeling voor uw huidtype
* Revitaliserend anti-age serum
​* Rustgevende massage om het serum dieper in te werken in de huid
​* Afsluiten met corrigerende oogcrème, serum en powercrème

​De ultieme huidverzorging speciaal verrijkt met zilver, goud en platina om de veroudering te vertragen, om rimpels en verlies van veerkracht te bestrijden.
​Met de aanwezigheid van isoflavonen is deze behandeling ook zeer geschikt voor vrouwen voor en tijdens de menopauze, die lijden aan een droge huid, verlies aan veerkracht en bruine vlekjes.
​Een innovatieve oogverzorging zorgt ervoor dat uw circulatie rond de ogen verbetert, de rimpels verzacht en de wallen en donkere kringen minder zichtbaar maakt. 
​Deze ICON TIME PLATINA behandeling is het neusje van de zalm qua resultaat !
* Cell detoxium reiniging
* Actieve peeling voor uw huidtype
​* Serum of flacon met skin renewal eigenschappen
​* Rustgevende massage om het serum dieper in te werken in de huid
​* SUPERMASK of revitalizing mask en soothing relax masker voor de ogen
​* Oog-, serum en platinacrème