RELAXATIE / ONTSTRESSEN

GEEN DUO MOGELIJK 

ANTI-STRESSMASSAGE  - 60 min - 70 euro
Veel mensen leiden een gejaagd leven waardoor stress zich opstapelt in het lichaam. Hierdoor ontstaan niet alleen emotionele, maar ook lichamelijke blokkades. De anti-stress massage maakt jouw spieren los aan de hand van verschillende technieken. De aanwezige blokkades worden weggemasseerd en energie kan weer vrij door jouw lichaam stromen. We leggen iets meer focus op rug, nek en schouders.
Voordelen :
- Minder spanningen in jouw lichaam
- Je bent energieker en minder moe
- Concentreren gaat weer veel beter
- Je slaapt beter (soms zelfs als een roosje)
- Maag- en darmproblemen verminderen of verdwijnen
- Je doorbloeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden

KLANKSCHAALMASSAGE - AANRAKING DOOR GELUID - 60 min - 70 euro

Een sessie start altijd eerst met een gesprek en een woordje uitleg.
Een klankschaalmassage is een bijzondere vorm van masseren die uitstekend geschikt is voor klachten als slapeloosheid, niet kunnen loslaten, stress, te veel in je hoofd zitten... 

Bij een klankschaalmassage lig je gekleed op een massagetafel en krijg je de klankschalen op en rond je lichaam. De klankschalen worden zacht aangeslagen en doordat ons lichaam voor circa 75% uit water bestaat, gaat de trilling heel gemakkelijk in ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage op celniveau zou kunnen ervaren. Bij klankschaalmassage word je alleen aangeraakt door de klankschalen en niet door de therapeut. Door de trilling en de rijkelijk variërende boventoon klanken van de klankschalen, gaat u verder in een diepe ontspanning waarbij lichaam en geest uitgenodigd worden om tot rust te komen. Al na enkele behandelingen volgt een complete lichaamsontspanning en een intensiever lichaamsbewustzijn.

Na de behandeling kan je nog even nagenieten en rustig weer tot je eigen tempo komen. 

Een klankschaalmassage kan zeer ontspannend werken, brengt een betere balans tussen lichaam en geest, geeft meer energie, verbetert de nachtrust, helpt blokkades en spanningen loslaten en verbetert de concentratie doordat de trillingen tot op celniveau doordringen. 

Deze behandeling kan ook ingeschakeld worden in een persoonlijk behandeltraject. 

AMAYA BEHANDELING  - 120 min - 140 euro 
- Ontspanningsritueel met body touch en drukpunten 
- Heerlijk onstpannende rugmassage met verwarmde olie aangepast aan uw behoeften
- Relaxerende gelaatsverzorging volgens uw huidtype. Deze omvat een reiniging, manuele massage, masker, serum en aangepaste dag/nachtverzorging

Maandag tem vrijdag op basis van beschikbaarheid