RELAXATIE / ONTSTRESSEN

GEEN DUO MOGELIJK 

ANTI-STRESSMASSAGE  - 60 min - 70 euro
Veel mensen leiden een gejaagd leven waardoor stress zich opstapelt in het lichaam. Hierdoor ontstaan niet alleen emotionele, maar ook lichamelijke blokkades. De anti-stress massage maakt jouw spieren los aan de hand van verschillende technieken. De aanwezige blokkades worden weggemasseerd en energie kan weer vrij door jouw lichaam stromen. We leggen iets meer focus op rug, nek en schouders.
Voordelen :
- Minder spanningen in jouw lichaam
- Je bent energieker en minder moe
- Concentreren gaat weer veel beter
- Je slaapt beter (soms zelfs als een roosje)
- Maag- en darmproblemen verminderen of verdwijnen
- Je doorbloeding is beter, waardoor afvalstoffen makkelijker verwijderd worden

KLANKSCHAALMASSAGE - AANRAKING DOOR GELUID - 60 min - 70 euro

Een sessie start altijd eerst met een gesprek en een woordje uitleg.
Een klankschaalmassage is een bijzondere vorm van masseren die uitstekend geschikt is voor klachten als slapeloosheid, niet kunnen loslaten, stress, te veel in je hoofd zitten... 

Bij een klankschaalmassage lig je gekleed op een massagetafel en krijg je de klankschalen op en rond je lichaam. De klankschalen worden zacht aangeslagen en doordat ons lichaam voor circa 75% uit water bestaat, gaat de trilling heel gemakkelijk in ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage op celniveau zou kunnen ervaren. Bij klankschaalmassage word je alleen aangeraakt door de klankschalen en niet door de therapeut. Door de trilling en de rijkelijk variërende boventoon klanken van de klankschalen, gaat u verder in een diepe ontspanning waarbij lichaam en geest uitgenodigd worden om tot rust te komen. Al na enkele behandelingen volgt een complete lichaamsontspanning en een intensiever lichaamsbewustzijn.

Na de behandeling kan je nog even nagenieten en rustig weer tot je eigen tempo komen. 

Een klankschaalmassage kan zeer ontspannend werken, brengt een betere balans tussen lichaam en geest, geeft meer energie, verbetert de nachtrust, helpt blokkades en spanningen loslaten en verbetert de concentratie doordat de trillingen tot op celniveau doordringen. 

Deze behandeling kan ook ingeschakeld worden in een persoonlijk behandeltraject. 

M
aandag tem vrijdag op basis van beschikbaarheid

 

Puur genieten - Girls time - (2,5u)

  • Voetritueel met mandarijn, lotus en suiker - een zachte scrub met rijk voedende kokosboter en de heerlijke geur van mandarijn bieden een streling voor uw zintuigen en uw huid. De scrub verzacht uw huid, terwijl de massage met lotusbloemen uw huid een goede voeding geeft. Uw voetjes lopen op wolkjes!
  • Relaxerende gelaatsverzorging met granaatappel. Een reiniging, manuele massage en masker bezorgen u een heerlijke ervaring
  • Sweet and delicious rugmassage - een zachte, fleurige mix van lotus en kastanje omhullen uw huid. Een uniek kalmerend gevoel met voedende en verzachtende eigenschappen.
Prijs: 
€ 140.00