Huidanalyse met advies

Jouw huid heeft nood aan huidverbetering maar je weet niet goed waar te starten? 
Wij voorzien 2 mogelijkheden waaruit je kan kiezen om bij ons eens langs te komen. 

1. Analyse en advies
Aan de hand van een uitgebreide analyse gaan we bepalen welke huidconditie je hebt en welke eventuele huidproblemen zichtbaar zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden wat betreft instituutbehandelingen en welke producten jij thuis kan gebruiken. Indien je dit wenst, stellen we ook een behandelplan op en worden er data vastgelegd voor jouw huidverbetering. 
Uiteraard is dit een vrijblijvend  voorstel en kan je nog steeds zelfs beslissen waarmee je eventueel aan de slag zal gaan. 

2. Analyse en kennismakingsbehandeling
Deze optie is voorzien voor mensen die graag een professioneel advies krijgen, een korte kennismakingsbehandeling om de producten aan te voelen en een mogelijk behandelplan op te stellen. 
Jouw verwachtingen worden besproken zodat we hier ook rekening mee kunnen houden. Na de behandeling ben je nog steeds vrij om te kiezen of je wenst verder te gaan met het voorstel. 

Hoe verloopt jouw afspraak van optie 2 ?
* intakegesprek
* huidanalyse
* kennismakingsbehandeling
* behandelplan opstellen
* advies voor thuisgebruik van producten
90 min - 75 euro

Interesse in 1 van deze 2 mogelijkheden? Maak dan snel jouw afspraak via ons online inschrijvingsformulier en vermeld duidelijk wat je wenst te reserveren. 
Graag tot binnenkort!
Sabrina