Discovery Treatment ENVIRON

Gelaatsverzorging: samenspel tussen Environ en ANP

 

Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar wij willen  jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen.

Onze filosofie: love your skin, listen to your skin, live towards a healthy skin!  

Begin er vandaag nog mee en krijg advies op maat van je huid.

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontofrese en innovatieve sonofrese verhogen aanzienlijk de opname van vitaminen. Daarom staan de Environ gelaatsbehandelingen synoniem voor vooruitstrevende vitaminetherapie. De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire lonzyme DF apparaat leiden tot langdurige resultaten.

Environ, baanbrekend in innovatieve huidverzorging!

Environ: Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Advanced Nutrition Programme (ANP): Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environhuidverzorging aanzienlijk versterken.

 

Environ introductiebehandeling - Environ Discovery

Tijdens jouw eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de conditie van jouw huid exact bepaalt.  Dit is heel belangrijk, want de behandelingen  worden helemaal aangepast aan jouw huid.  

Je krijgt uitleg over de werking van de Environ producten en de verschillende behandelingen.

We stellen een persoonlijk behandelplan op en adviseren welke producten je thuis best kan gebruiken, we maken een maandelijkse afspraak voor een behandeling.

Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling

prijs: €85 (massage inbegrepen)