Therapeutische massage

Rug- en buikmassage om evenwicht te brengen in de organen (orgaanmassage)  -  60 min - 65 euro
Bij deze massage leggen we de focus op de meridianen (energiebanen) en het losmaken van eventuele vastzittende punten. Ook de buikzone zal aangepakt worden. Hierbij werken we dieper op de maag, darmen, lever, nieren...waar vaak blokkades zitten. 
Bedoeling is om de weefsels losser te krijgen en een betere doorstroming van lichaamsvochten te verkrijgen waardoor er weer balans komt in de organen. We gebruiken een natuurlijke olie tijdens deze massage. ENKEL OP DONDERDAG NA AFSPRAAK

Energetische massage om emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen. -  75 min - 75 euro
Een intuitieve rugmassage werkt om de energiebanen om blokkades terug in beweging te brengen. Een aangenaam en rustgevend gevoel zal ervoor zorgen dat je lichaam weer in balans gebracht wordt.
Deze massage is geschikt en voedend voor iedereen omdat ze telkens verschillend is afhankelijk van de 'klachten' van de persoon die we behandelen. Mensen die toe zijn aan verandering, die al een tijd vastlopen in dezelfde patronen, situaties vinden hier vaak hun rust, net zoals personen met burnout, depressie, angsten, fybromyalgie, CVS, die veel in hun hoofd zitten en onvoldoende geaard zijn.
Reken hier altijd extra tijd bij voor een kort gesprek waarbij jouw wensen en klachten besproken worden. Op deze manier is een behandeling op maat mogelijk.
ENKEL OP DONDERDAG NA AFSPRAAK

Voetreflexologie - 75 min - 65 euro
Bij voetreflexologie gaan we de voeten aan de hand van drukpunten behandelen. Alle spieren, weefsels en organen van jouw lichaam staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren. Door de voeten te behandelen ga je een betere doorbloeding krijgen, de energiestroom activeen en de afvalstoffen beter afvoeren. Op deze manier komen lichaam en geest weer in evenwicht.
Voetreflexologie is GEEN geneeswijze op zich, maar stimuleert wel het zelfgenezend vermogen en de immuniteit. Klachten kunnen verminderen en zelfs helemaal verdwijnen.
Bij aankomst krijg je eerst een voetbad om al even tot rust te komen. Aansluitend behandelen we de voeten en als afsluiting krijg je een glaasje water aangeboden en kan je nog wat nagenieten.
Afspraak mogelijk van maandag tem vrijdag van 9h00 tot 18h00 op basis van beschikbaarheid.

Ontspanningsmassage - 40min/45 euro - 60min/70 euro - 75min/85 euro
Massage is een heerlijke vorm van ontspannen. Elke massage heeft een relaxerende en preventieve werking op lichaam en geest.
De ontspanningsmassage brengt je lichaam weer in evenwicht. Tijdens deze massage worden klassieke technieken gecombineerd met bewegingen uit andere massagestromingen. Een heerlijke ervaring die vooral een gevoel van rust brengt. Helpt ook om beter te slapen.
Afspraak mogelijk van maandag tem vrijdag van 9h00 tot 18h00 op basis van beschikbaarheid

Kristalmassage - 60min/70 euro
Ontspannende hoofd, nek en schoudermassage met een heerlijke aromatische en verwarmde olie. Een combinatie van handen en edelstenen zorgt ervoor dat uw bloeddoorstroming verbetert en uw energiebanen worden vrijgemaakt. 
Afspraak mogelijk van maandag tem vrijdag an 9h00 tot 18h00 op basis van beschikbaarheid