Merken

Om op korte tijd de beste resultaten te bereiken is een complete aanpak belangrijk. Trouwens, wat je vanbuiten ziet op je huid, komt van binnenuit. Geef je huid daarom de juiste voedingsstoffen van binnenuit met de huidsupplementen van Advanced Nutrition Program en vanbuiten met de huidverzorgingsproducten van Environ of Diego Dalla Palma Professional.
Tenslotte werken we af met de minerale make-up van jane iredale die eveneens je huid verzorgt en beschermt. 
Een gezonde huid vraagt ook om een gezonde levensstijl...

* ANP = Advanced Nutrition Programme 
De juiste vitaminen en voedingsstoffen aan de binnenzijde zorgen voor een gezonde voedingsbodem waarmee je de gezondheid van de huid gaat ondersteunen. Wanneer je aan de binnenzijde gezond bent, zie je dit ook aan de buitenkant.

* ENVIRON = huidverzorgingsproducten met vitamine A maar ook een mix van andere vitamines, peptides, vochtinbrengende bestanddelen ....echter ZONDER PARFUM
Environ maakt of houdt de huid gezond op elke leeftijd en laat haar normaal functioneren dankzij vitamine A en andere vitamines. Helaas zorgen vrije radicalen zoals zonlicht, vervuiling etc... voor dagelijkse afbraak van onze vitamines. Deze tekorten proberen we op een unieke manier te voorkomen met het stappensysteem van Environ met vitamine A en C.

* DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL = italiaanse dermocosmetica waar het 51+3 complex zeer sterk voor verbetering zorgt
Huidverjonging ten top bij deze producten door middel van een mix van mineralen, vitamines, aminozuren, ceramides, hyaluronzuur ... De meervoudige werking herstelt het optimale niveau van de huid en werkt op celniveau waardoor er verbetering mogelijk is. Vanaf de reiniging werkt u reeds aan het herstel en behoud van de gezondheid van uw huid.

* JANE IREDALE = gezonde huidverzorgende minerale make-up
Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid verzorgen en je bovendien gezond laten stralen. De make-up is niet getest op dieren en bevat enkel plantaardige bestanddelen. 
Uw natuurlijke schoonheid komt tot haar recht door de juiste basisproducten nauwkeurig uit te zoeken. Uw basis bepaalt uw uitstraling, dag in dag uit.