Lichaamsverzorging

De verzorging van uw lichaam is even belangrijk als die van uw gelaat. Een gezonde geest in een gezond lichaam, daarom biedt Zenclusive u lichaamsverzorgingen op maat, gericht op uw specifieke behoeften.
Hydrateren, verfraaien en verstevigen om u goed te voelen in lichaam en geest!

AHAVA werkt vooral op de zuivering van het lichaam en verzacht spierpijnen dmv de Dode Zee-ingrediënten die in de behandelingen verweven zitten. Heerlijk ontspannend, verzachtend en rustgevend.

PAYOT zoekt de balans tussen een gevoel van schoonheid en welzijn van het lichaam. U kan kiezen uit verzorgingen waarbij de producten afgestemd zijn op het dagelijks mooi houden van uw lichaam en uw huid soepel en fluweelzacht maken.

Laat je lichaam verwennen met een volledige lichaamspeeling. Je huid voelt aangenaam zacht en ziet er stralend uit!

Duur: 30.00'
€ 30,00

Geniet van een stimulerende en ontgiftende peeling, gevolgd door een verzorgende en hydraterende pakking. De zalige ervaring wordt afgesloten met een inbalseming van uw lichaam.
Een verjongende verzorging voor het lichaam, verbetert de bloedsomloop, verzacht en kalmeert de huid en geeft je geest een boost.

Duur: 90.00'
€ 90,00

Een zuiverende en verfijnende peeling met zeer lichte structuur, gevolgd door een zijdezachte pakking ter hydratatie van uw huid.
Tenslotte verwennen we uw huid met een ontspannende massage waardoor u zich als herboren zal voelen.

Duur: 120.00'
€ 130,00