Huidverzorging / Gelaatsverzorging

 

Een mooie huid is een gezonde huid. Zij weerspiegelt onze gelaatsuitdrukkingen, maar ze is ook onderhevig aan schadelijke invloeden van buitenaf en mag vertroeteld worden. Net als ons lichaam leeft de huid op het ritme van de seizoenen. Om het hele jaar door een stralende te huid te hebben en houden, raden wij aan om af en toe een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling te laten uitvoeren.

Huidverjonging, minder zichtbare rimpeltjes, stevigheid van de gelaatscontour ... het zijn allemaal elementen die dankzij de behandelingen verbeterd kunnen worden. 
Er zijn ook gelaatsbehandelingen waar ik werk met ionto- en sonoforese om de intensieve verzorgingen uit te voeren. Deze behandelingen doen absoluut geen pijn en zijn veilig toe te passen. 
Voor huidproblemen als acné en rosacea schakel ik ook het IPL toestel in om snellere resultaten te behalen. 

BASIS HUIDVERZORGING  MET GELAATSMASSAGE OF SPECIALE PEEL  -  79 €

ANTI-AGING HUIDVERZORGING MET GELAATSMASSAGE  - 90 € - 105 €

GESPECIALISEERDE HUIDVERZORGING MET GELAATSMASSAGE  -  110 €

HYDROPEPTIDE EPIGENETICA  BEHANDELINGEN 
Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Bovendien dragen ze de kwaliteit van de ingrediënten hoog in het vaandel en gebruiken ze geen parabenen, sulfaten, chemische reinigers, parfums etc die belastend kunnen zijn voor onze gezondheid. 
De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Wij passen zelf de behandeling aan naar jouw huidtype en huidprobleem. 

Een behandeling van HYDROPEPTIDE is altijd huidverbeterend, maar is ook heerlijk ontspannend. 
Elke behandeling is op maat gemaakt en bestaat uit volgende stappen :
- reiniging
- exfoliant
- 2 of 3 peelingen
- verwijderen onzuiverheden 
- massage gelaat, hals en decolleté
- aangepast masker
- aanbrengen serums, oogcrème, dagcrème en SPF

Behandelingen zijn te boeken als volgt :
- 60 minuten 75 € (2 peelings + crèmemasker)
- 80 minuten 105 € (3 peelings + crèmemasker)
- 90 minuten 125 € (3 peelings + polypeptidemasker)