Huidverzorging

Een mooie huid is een gezonde huid. Zij weerspiegelt uw gelaatsuitdrukkingen, maar zij is onderhevig aan schadelijke invloeden van buitenaf en mag vertroeteld worden. Net als uw lichaam leeft de huid op het ritme van de seizoenen. Om haar te helpen het hele jaar mooi te blijven, is het aan te raden uw verzorgingsproducten en schoonheidsrituelen aan te passen.

De laatste jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, rosacea en combineren wij dit met gericht advies om thuis ook aan de slag te gaan.
Het is door een synergie van instituutbehandelingen en thuisgebruik van de juiste producten dat we tot een geslaagd resultaat komen. 
Uw huid is onze bezorgdheid en wij zoeken heel graag naar een oplossing die zowel van binnenuit als vanbuiten aangestuurd wordt. 

Huidverjonging, minder zichtbare rimpeltjes, stevigheid van de gelaatscontour ... het zijn allemaal elementen die dankzij onze behandelingen verbeterd kunnen worden. 
Wij werken ook met het bekende DF apparaat van plastisch chirurg Dr. Fernandes om de intensieve verzorgingen uit te voeren. Deze behandelingen doen absoluut geen pijn en zijn veilig toe te passen.