Huidproblemen

ACNE / ONZUIVERE HUID
Acné en een onzuivere huid is een huidprobleem waar zowel jongeren als volwassenen last van kunnen hebben. Eigenlijk is dit een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. 
Voor veel mensen heeft dit ook invloed op hun zelfvertrouwen. Wij kunnen de meeste vormen van acné en acné-littekens goed behandelen en geven jou advies waarmee je thuis ook de acné kan aanpakken. Jouw actieve bijdrage is wel een voorwaarde voor succes!

GEVOELIGE HUID
Couperose, eczeem, roodheid, rosacea... allemaal huidproblemen die zeer vervelend en zelfs pijnlijk kunnen aanvoelen. Gelukkig kunnen wij jou helpen om de roodheid te verminderen, om droge plekken weg te krijgen, ontstekingen weer opgelost te krijgen waardoor de conditie van je huid weer stralend en gezond kan worden. 

PIGMENTVLEKKEN
Vlekjes of zelfs een heel masker op je gelaat na een zwangerschap, door anticonceptie, door zongedrag ... Hier zijn behandelingen mogelijk om alles te verhelderen, zelfs weg te krijgen, maar je zal altijd gevoelig blijven voor nieuwe ontwikkeling van pigmentverstoringen. 

HUIDVEROUDERING / ANTI AGING
Naarmate we ouder worden verschijnen er kleine lijntjes en rimpeltjes en gaat onze huid verslappen. Om dit proces trager te laten verlopen, bieden we meerdere huidverjongende behandelingen aan om jouw huid jonger en steviger te maken.

GROVE PORIEN / LITTEKENS
Na jarenlange acné of door een vette huid kan je een grovere huidstructuur of littekens hebben. Dankzij enkele intensievere peelings kan dit probleeem mooi verholpen worden. 
Geen paniek, wij gaan jou niet knalrood naar huis laten gaan en vervellen ga je ook niet doen maar toch kan jouw huid zo glad als een babyvelletje worden.