Huidproblemen

Door een verhoogd gehalte aan talg en dode huidcellen kan de huid verstopt raken. Als gevolg van een bacterie kunnen de talgkliertjes gaan ontsteken waardoor mee-eters, comedonen en puisten ontstaan. Acne bestaat in diverse soorten en gradaties. Desondanks bestaan er zowel preventieve als oplossingsgerichte behandelingen die de strijd met acne aangaan. Voor informatie over de behandeling kunt u een afspraak maken voor een gratis eerste consult. Tijdens dit consult wordt het type, de ernst en de mogelijke oorzaak van de acne vast gesteld. Wij maken samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij u past en begeleiden u tot dat uw huid er weer mooi en stralend uitziet!   

Pigmentvlekken kunnen de huid behoorlijk ontsieren. De vlekken kunnen ontstaan door veroudering van de huid ook wel bekend als ouderdomsvlekken. Schade door de zon maar ook hormonale schommelingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Perfect skin biedt behandelingen aan om de pigment met verbluffend resultaat te verminderen en voorkomen te worden.   Voor informatie over de behandeling kan je een afspraak maken voor een gratis eerste consult. Tijdens dit consult wordt het type, de ernst en de mogelijke oorzaak van de pigment vast gesteld. Wij maken samen met jou een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij jou past en begeleiden jou tot jouw huid er weer mooi en stralend uitziet!

Wil jij er ook jonger uitzien? En is botox of plastische chirurgie een stap te ver. Ouder worden we allemaal maar wie wil er nou niet mooi oud worden. Naarmate we ouder worden, worden de lijntjes, rimpels en verslapping helaas zichtbaar. Iedere leeftijd heeft z’n charme, maar als iemand je jonger schat geeft dat een boost aan je ego en een geweldig gevoel. De huid op de juiste manier verzorgen en behandelen kan een enorm verschil maken.
De intensieve anti-ageing behandelingen bestaan uit een combinatie van salonbehandelingen en thuisproducten en veranderen niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf maar dan jonger!